Tillsammans blir vi starkare! Jag är glad och stolt över mitt samarbete med följande aktörer

RF Sisu Skåne

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt i Skåne. De företräder, utvecklar, utbildar och stödjer regionens idrottsföreningar. Emergi är föreläsare för deras utbildningar inom kost och idrottsnutrition.

Emergikost - kost, hälsa och idrott
RF Sisu Blekinge

RF-SISU Blekinge är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt i Skåne. De företräder, utvecklar, utbildar och stödjer regionens idrottsföreningar. Samarbete genom att Emergi tar fram utbildningsmaterial och föreläser om kost och idrottsmat för föreningar i länet.

Emergikost - kost, hälsa och idrott
MittVal

MittVal är en serie individanpassade kosttillskott. De är till för dig som vill komplettera din kosthållning och livsstil med ett extra tillskott. På deras hemsida finns mycket matnyttig information om kost och näring samt min blogg där jag bloggar om olika ämnen inom området kost.

Emergikost - kost, hälsa och idrott
Krinova

Krinova är en mötesplats för människor, företag och organisationer. Krinovas profilområde är Mat – Miljö – Hälsa och erbjuder ett neutralt bollplank med innovations- och utvecklingsstöd för nya och etablerade företag som vill framåt.

Emergikost - kost, hälsa och idrott
Generation pep

Fysisk aktivitet och hälsosamma matvanor gör att vi mår bra här och nu, och är dessutom två av de mest effektiva sätt som finns att förebygga framtida sjukdom och ohälsa. Goda vanor grundläggs tidigt och det borde därför vara en självklarhet att alla barn och unga ges samma förutsättningar till en aktiv och hälsosam livsstil. Så ser verkligheten inte ut.

Bara tre av tio unga kommer upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 minuter per dag, och bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär. Detta vill vi vara med och förändra! Därför ställer vi oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation, startad på initiativ av Kronprinsessparet.

Emergi Kost och hälsa bidrar genom att utbilda och inspirera idrottande barn och ungdomar för hälsosamma matvanor. Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

Emergikost - kost, hälsa och idrott
Emergikost - kost, hälsa och idrott

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats

emergi

Admin loggin