Om mig

- Emma Martner

Dietist i Skåne och Blekinge - Idrottsnutrition specialister

Leg. dietist

Emma Martner

Legitimerad dietist från Göteborgs universitet

Jag tog min examen 2014, därefter har jag byggt på min erfarenhet på många olika sätt för att skapa ett arbete som är det roligaste jag vet.  Att få jobba med matens betydelse för hälsa och träning, att översätta teori till praktik och att göra bra mat enkelt är något jag verkligen brinner för.

Erfarenhet

Att lära sig individens behov från hälsoperspektiv

Under mina år som dietist har jag verkligen insett betydelsen av bra mat anpassat efter individens behov och jag fascineras också över hur laddat det kan vara. Motiverande samtalsteknik och arbete med beteendeförändring är en av grunderna jag har utvecklat för mitt arbete.

 

Med flera års erfarenhet av arbete som dietist i primärvård och på mottagning med fokus på patienter med livsstilsrelaterade sjukdomar ligger mitt fokus på hälsosamma matvanor, viktnedgång samt undernäring.  Jag har också arrangerat flera föreläsningar, matlagningskurser och träning i friskvårdssatsningar i företag och organisationer.

 

Inom området idrottsnutrition har jag en bred erfarenhet av att föreläsa för barn och ungdomar inom många olika idrotter. Jag har också god erfarenhet av kostrådgivning och utbildning för elitidrottare, tränare och ledare, främst inom uthållighetsidrott.

 

Då jag ständigt är nyfiken och utvecklas söker jag hela tiden ny kunskap och går på kurser eller utbildningar så ofta jag kan.

Dietist i Skåne och Blekinge - Idrottsnutrition specialister
Dietist i Skåne och Blekinge - Idrottsnutrition specialister

Utbildning

  • Dietistprogrammet, 180hp, Göteborgs universitet, 2011 – 2014
  • Kurs, avancerad nivå, idrottsnutrition 15hp, höst 2014 – jan 2015
  • Kurs, avancerad nivå, nutritionsbehandling vid diabetes 7,5hp, höst 2014
  • Kurs, Världen i vården 7,5 hp, Göteborgs universitet, 2013

Arbetssätt

Jag arbetar med:

  • Individuell kostrådgivning
  • Idrottsnutrition
  • Friskvård för företag
  • Föreläsningsverksamhet
Dietist i Skåne och Blekinge - Idrottsnutrition specialister

Hos mig är du som individ i fokus med en plan och kostråd som passar dig, din vardag och dina mål. Som legitimerad dietist arbetar jag evidensbaserat och metodiskt. Vi fokuserar på det positiva – att skapa bra vanor och positiva förändringar, utan pekpinnar.

Emergikost - kost, hälsa och idrott

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats

emergi

Admin loggin